25 May 2013

kepingin seteroberiberi.

assalamualaikum. hihi hai hai semuaaa. sihat dakk ? harap harap semua sihat la nohh :3 ok kali ni nk update pasai i punya holiday. *kononnya holiday laa satu hari ja pun haha*MyEm0.Com actually dah plan lama dah, before kmi dua masing masing berangkat ke tanah air acewaahhh kan ayat haha. dak before dia balik sabah and before aku balik kedah.

and then kitorg pun plan g cameron, memandangkan tak jauh mana pun kan. 2 jam ja kan hihi. mangsanya si lelaki la drive :p kebetulan pulak his mum pesan petai suruh bawak balik sabah. haha. so aku tertanya tanya, kat sabah tak dak petai ka ? haha. and then kebetulan pulak my auntieeee omeyy omeyy mengidam strawberry. so apa lagi, ke cameron la kan haha.MyEm0.Com

so sampai sampai terus breakfast nasi lemak dengan mamat ni.
*i just dont understand, mulut dia merah macam kena ketik tebuan .__. *

and then we all trus naik ke puncak ladang teh haha. k terabuq ayat aku.

nampak tak sebenarnya dia lagi gila camera haha

hmm hmm tktau nk pilih mana satu. handsome semua haha

tkpa laa bg dia syok sendiri sat hihi

dok cari line weh. line takdak. sedih btoi.

"hmm brapa banyak nk kumpoi duit nak kawen ni ?" katanya

hat ni dok dlm kilang proses teh. weh tobat aku excited gilaaaaa. haha

teliang laa kepala masing masing.

oh yaa, tk ingat la nama tempat ni apa. jumpa time otw turun dari ladang teh tuu. 
besttttt. sbb tk ramai orang and strawberry lagi manis sbb dok atassss atassss puncakkk bukit haha

pekerja tu sendiri yg offer nk tgkap gmbaq kmi dua. dia ingat kmi dua dok honeymoon haha

dia kata "bagi anak burung makan" kuanggsamm btoi

peristiwa memalukan berlaku di sini, aku jatuh tersungkuq haha

ampaa ada seteroberi besaq ni ? haa

semua aksi ni, orang yg tgkp gmbaq ni yg suruh buat.

kmi ikot jaa haha. kreatif gak noh dia.

"kakak manis nganga ala ala nak makan buah tuu"

weh awat aku nampak gemuk pendek -.-

hat ni tomato. kenai dak ?

bajet pegang tomato besaq haha

konon konon berat la tomato tu hahaha

ok yg ni nampak aku tinggi sikit haha


okk turun dah niii. 

buat ala ala bollywood gituuuuuuuMyEm0.Com 

hat ni kt taman agro kot. best la jugak. dua dua kelai nak bg ikan makan. hahaa

ishh lawa tempat niiii sukaaaaaaa

hat ni nama dia pedaje gmbaq orang haha

"ish malu laaa orang tgk dok tgkap gmbaq mcm ni" dia berletiaq
"HAHA I MUKA TAK MALU." aku kata balik hahaMyEm0.Com

dia kata buka spek lagi nmpak handsome tu. ceyhhhMyEm0.Com

ok balik balik balikkk

thanks melayan saya wahai putera kesayangan sabahMyEm0.Com haha

okkk semua. selamat bercuti yaaa !

ok done pasai ni. later later i update pasai sorang budak yang excited i balik sebab nak belanja i makan. mungkin dia ingat i tk makan kot sana tu kuruih kedekiang haha. haa budak budak yang masih sekolah, jangan lupa buat keja sekolah nah. hehe. okay babai assalamualaikum.MyEm0.Com

do better.


please leave a lovely note that you are here ♥

10 May 2013

terjumpa.

*now playing - Here's To Never Grown Up* 

Assalamualaikummmmm !MyEm0.Com   ok ngada kann nak update banyak banyak kali. haha. suka hati laa kan. actually ni cerita 2012. terbukak chapter lama pulak. uhuk uhuk. btw sekarang dah habeh paper yang ke - 4 kot. esok pagi ada paper. tapi tk risau sgt. sbb bukan teaching subject. yg teaching subject semua dah lepas. harap harap lulus. Amin :)

ok back to the story. ni time aku dgn kesayangan kesayangan aku p main salji. haha poyo kan. *teringin sebenarnya nak main salji betoi betoi kt oversea nuuuuu* big boroi daddy saja nak bawak adik adik aku ni. dah alang alang sampai Shah Alam kan. *padahal dah banyak kali aku p ni hahaha buat perak p laa sat :p *
ok malas nk cerita panjang.

yeahh always be my kesayanganMyEm0.Com

ok sebenarnya amsyar nampak comel sgt. meltinggggg

why mama nampak cute mcm budak budak ? *jeles*

baju sejuk tu besaq sgt utk amsyar haha

oh ok haiMyEm0.Com

aku rasa macam aku ada iras iras abah jugakkkk :O

taktauu pasepa amsyar macam comel gila. macam girl girl hahaha

haa makan laa ais tuu cekk oiii

ok part ni sebenaqnyaa aku yg excited lebih hahaha

habeh kasut amsyar masuk ice. tu laa buaih sgt -.-

mama poyo jaa macam sejuk kt Korea katanya haha

budak gigi buruk suka makan cekelat

so I was like "Wooahh camera ! *smile*" hahaha

seriously. sangat tak perasan ada kepala kat bawah tu -.-

ok babaiiiii bloggerssssss !MyEm0.Com 

please leave a lovely note that you are here ♥