10 May 2013

terjumpa.

*now playing - Here's To Never Grown Up* 

Assalamualaikummmmm !MyEm0.Com   ok ngada kann nak update banyak banyak kali. haha. suka hati laa kan. actually ni cerita 2012. terbukak chapter lama pulak. uhuk uhuk. btw sekarang dah habeh paper yang ke - 4 kot. esok pagi ada paper. tapi tk risau sgt. sbb bukan teaching subject. yg teaching subject semua dah lepas. harap harap lulus. Amin :)

ok back to the story. ni time aku dgn kesayangan kesayangan aku p main salji. haha poyo kan. *teringin sebenarnya nak main salji betoi betoi kt oversea nuuuuu* big boroi daddy saja nak bawak adik adik aku ni. dah alang alang sampai Shah Alam kan. *padahal dah banyak kali aku p ni hahaha buat perak p laa sat :p *
ok malas nk cerita panjang.

yeahh always be my kesayanganMyEm0.Com

ok sebenarnya amsyar nampak comel sgt. meltinggggg

why mama nampak cute mcm budak budak ? *jeles*

baju sejuk tu besaq sgt utk amsyar haha

oh ok haiMyEm0.Com

aku rasa macam aku ada iras iras abah jugakkkk :O

taktauu pasepa amsyar macam comel gila. macam girl girl hahaha

haa makan laa ais tuu cekk oiii

ok part ni sebenaqnyaa aku yg excited lebih hahaha

habeh kasut amsyar masuk ice. tu laa buaih sgt -.-

mama poyo jaa macam sejuk kt Korea katanya haha

budak gigi buruk suka makan cekelat

so I was like "Wooahh camera ! *smile*" hahaha

seriously. sangat tak perasan ada kepala kat bawah tu -.-

ok babaiiiii bloggerssssss !MyEm0.Com 

please leave a lovely note that you are here ♥

3 comments:

Hanif Abdul Aziz said...
This comment has been removed by the author.
Hanif Abdul Aziz said...

I was here,,and you're beautiful :)) hehe

IDAYU ARIFFIN said...

sweeetttttnyeeee :)